Corpus 52

Vilnius, Pašilaičiai, Gabijos g. 52

Apie Projektą

Nauji butai Corpus 52 jau baigti statyti! Corpus 52 pirmame aukšte įsikurs pastatų priežiūros ir valymo paslaugas teikianti bendrovė „Corpus A“. Antrame aukšte bus įrengtos išskirtinės patalpos su terasomis, tinkančios ir įmonėms, ir gyventojams, su atskirais įėjimais. Trečiame–penktame aukštuose – patogaus ir originalaus plano dviejų ir trijų kambarių „Premium“ klasės butai, tenkinantys net reikliausius pirkėjus.

„Corpus 52“ pastato cokoliniame ir pirmame aukšte įrengiami 200–800 kv. m biurai nuomininkams ir atskira automobilių stovėjimo aikštelė 24 automobiliams.

Pastato antrame aukšte 400 kv. m užims mažesni biurai ar butai (40–70 kv. m), tinkantys įvairiai veiklai, pavyzdžiui, sporto klubui, patogūs nuomotis. Visos patalpos turi dideles terasas (11–73 kv. m).

Viršutiniai trys aukštai yra gyvenamosios paskirties. Tai „Premium“ klasės 2–3 kambarių butai (po aštuonis aukšte), kurių plotas 40–70 kv. m, su erdviais balkonais ir lodžijomis. Butai yra patogiai ir originaliai suplanuoti. Numatyti erdvūs balkonai ir didesnis langų skaičius suteikia patalpoms daugiau šviesos. Patalpas galima susiplanuoti ir pagal savo poreikius.

Po pastatu įrengtas 35 automobilių stovėjimo vietas galima įsigyti ar išsinuomoti. Jos įrengtos požeminės saugyklos dalyje, skirtoje tik gyventojams.

Šalia pastato yra rekreacinės zonos su sporto aikštynu ir vaikų žaidimo aikštele, kitoje gatvės pusėje – mokyklos stadionas, Pašilaičių parkas.

Pastate įrengtas didesnis negu standartinis liftas, jungiantis gyvenamąsias patalpas su požemine mašinų stovėjimo aikštele. Iš gatvės pusės yra atskiras gerai apšviestas įėjimas gyventojams, kiekviename aukšte – erdvūs vestibiuliai.

Tik pusės kilometro atstumu yra lengvai pėsčiomis pasiekiami svarbiausi objektai: Gabijos gimnazija, vaikų darželis lopšelis „Gabijėle“, Pašilaičių parkas, prekybos centrai: „Norfa“, „Maxima“, „BIG“, statomas – „Lidl“. Netoliese yra „Abraomo Kulviečio gimnazija“, „Medeinos pradinė mokykla“, prekybos centras „Rimi“, vaikų darželis lopšelis „Vėjelis“.

 

Apdaila, Kainos, Pristatymas

Privalumai

  • Liftai
  • Požeminės parkavimo vietos

Vieta Mieste

Įvertinkite Projektą Ir Palikite Atsiliepimą

Įvertinimas
Aprašykite įvertinimą ir spauskite “Pateikti”

Video Pristatymas

Konsultuokitės

Išsiųsdami žinutę Jūs patvirtinate, kad suprantate ir sutinkate, jog Jūsų pateikti duomenys bus perduoti pardavimo atstovui. Plačiau - Privatumo politika

Panašūs Projektai

Pastatytas
€ 4 300 / m2

Vytauto 35

Vilnius, Žvėrynas, Vytauto g. 35
  • Plotas:
    24 - 114 m2
  • Kaina:
    Nuo 105.000€
Pastatytas
€ 3 863 / m2

Jogailos Rezidencija

Vilnius, Senamiestis, Jogailos g. 3
  • Plotas:
    67 - 121 m2
  • Kaina:
    259.000€ - 479.000€
Pastatytas
€ 1 389 / m2

Pilaitės Parkas

Vilnius, Pilaitė, Bitėnų g. 1
  • Plotas:
    20 - 78 m2
  • Kaina:
    32.000€ - 100.000€