Aukštoji Smeltė

Klaipėda, Priegliaus g. 4

Apie Projektą

Aukštoji Smeltė II etapas, tai naujausias būsto projektas Klaipėdoje, Priegliaus g. 4, kuriame galite įsigyti butus už bene patraukliausią kainos ir kokybės santykį Klaipėdos naujos statybos būsto rinkoje!

Projekto “Aukštoji Smeltė” II etapas – tai devynių aukštų mūrinis namas, kuriame dar galite rinktis 2-4 kambarių funkcionalaus suplanavimo butus su balkonais. Jūsų patogumui, po namu įrengta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė, o namo kieme – vaikų žaidimo bei sporto aikštelės.

Pastate įrengtas ventiliuojamas fasadas su nuo vėjo ir drėgmės apsaugančiu sluoksniu bei akmens masės plytelėmis; sumontuoti Vokiečių gamintojo Schüco langai su dvigubu stiklo paketu; balkonuose bei koridoriuose įrengti nerūdijančio plieno turėklai; laiptinėse tiek laiptai, tiek koridoriai dengiami granitinėmis plokštėmis; butų išorės durys su papildomu garso bei šiluma sulaikančiuoju sluoksniu; Vokiškos kokybės Schindler liftas ir dar daug klientus džiuginančių sprendimų.

Projekte yra parduodami butai tiek su daline, tiek ir su pilna vidaus apdaila.

Klientai, pasirinkę paskutiniame aukšte esančius butus, galės džiaugtis ne tik atsiveriančia miesto panorama, bet ir aukštesnėmis lubomis, suteikiančiomis erdvės pojūtį.

Privalumai

  • Liftai
  • Požeminės parkavimo vietos

Vieta Mieste

Įvertinkite Projektą Ir Palikite Atsiliepimą

Įvertinimas
Aprašykite įvertinimą ir spauskite “Pateikti”

Konsultuokitės

Išsiųsdami žinutę Jūs patvirtinate, kad suprantate ir sutinkate, jog Jūsų pateikti duomenys bus perduoti pardavimo atstovui. Plačiau - Privatumo politika

Panašūs Projektai

Išparduotas
Laisvų nėra
Klauskite kainos

Nidos 72

Klaipėda, Nidos g. 72
  • Kaina:
    41.000€ - 89.000€
Išparduotas
Laisvų nėra
€ 1 858 / m2

Jūros Kopa

Klaipėda, Audros g. 1
  • Plotas:
    66 - 89 m2
  • Kaina:
    134.000€ - 161.000€
Išparduotas
Laisvų nėra
€ 1 680 / m2

Daukanto Namai

Klaipėda, Butkų Juzės g. 14
  • Plotas:
    38 - 77 m2
  • Kaina:
    64.000€ - 129.000€